Back to school 2017. Promotii, oferte si reduceri

 
back-to-school
 
In perioada 22 august-03 septembrie 2017 evoMAG.ro, in campania de reduceri Back to School, ofera reduceri de pana la 50% la telefoane, laptopuri, imprimante si consumabile, software, tablete si ebook-readere, monitoare, jucarii si jocuri educative, gadgeturi si articole scolare.
Detalii despre reducerile evoMAG.ro gasiti dand click: AICI
In perioada 29-31 august 2017 Cel.ro, lanseaza campania de reduceri Back to School, cu reduceri de pana la 50% la telefoane, laptopuri, imprimante si consumabile, articole si rechizite scolare, carti si manuale scolare.
Detalii despre reducerile Cel.ro gasiti dand click: AICI
In perioada 29 august-01 septembrie 2017 Domo, lanseaza campania de reduceri Back to School, cu reduceri de pana la 50% la telefoane, laptopuri, imprimante si consumabile, articole si rechizite scolare, carti si manuale scolare.
Detalii despre reducerile Domo gasiti dand click: AICI
In perioada 21 august-09 septembrie 2017 Woomie, ofera reduceri de pana la 80% in cadrul promotiei Back to School, la articole de imbracaminte si incaltaminte, rucsaci, ghiozdane, curele ceasuri.
Detalii despre reducerile Woomie gasiti dand click: AICI

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturati-vă, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina noastră de Facebook unde veti gasi zilnic, reduceri la o gama larga de produse.

Comments are closed.